Sitemizde size en iyi hizmeti sunabilmek için çerez kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Türkiye’nin İlk Siber Mühendislik Şirketi İnfrasis Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi!

İnfrasis Siber Mühendislik, Bu Yıl Da, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketleri Arasında Yer Aldı!

Türkiye’nin ilk siber mühendislik şirketi İnfrasis Siber Mühendislik, bilgi kaynaklarının güvenliği, verimliliği, etkin kullanımı, iyileştirilmesi ve düzenlenmesi için üst seviyede çözümler üreterek yurtiçinde ve yurtdışında hayata geçirdiği çalışmalarını elde ettiği başarılarla taçlandırıyor. İnfrasis Siber Mühendislik, bu yıl 15’incisi düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’na katılarak, geçen yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi arasındaki yerini aldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İnfrasis Siber Mühendislik Genel Müdürü Can Sobutay; “Bu programa ikinci kez katılmaya hak kazanarak, Türkiye’nin dijital ekosisteminin gelişmesinde öncü rol üstlendiğimizi bir kez daha kanıtlamış olduk. Öncü çözümlerimiz ve örnek projelerimizle Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin ilk siber mühendislik şirketi İnfrasis Siber Mühendislik, bilgi kaynaklarının güvenliği, verimliliği, etkin kullanımı, iyileştirilmesi ve düzenlenmesi alanlarında yürüttüğü çalışmaları kapsamında Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasındaki bir kez daha yerini aldı. İnfrasis, Türkiye’nin dijital ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayan çalışmaları kapsamında örnek bir başarıya daha imza attı.

Sektörümüzde fark yaratan örnek çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz”

Çalışmaları hakkında bilgiler veren İnfrasis Siber Mühendislik Genel Müdürü Can Sobutay, faaliyetlerine başladıkları 2012 yılından bu yana ağ ve bilgi güvenliği, iş sürekliliği, sanallaştırma, ağ altyapısı, bütünleşik altyapı sistemleri, felaket kurtarma merkezleri uygulamaları ve tasarımları alanında çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Hizmet verdiği alanlarda dünya lideri üreticiler ile yaptıkları stratejik işbirlikleri kapsamında bilgi kaynaklarının güvenliği, verimliliği, sürekliliği, etkin kullanımı, iyileştirilmesi ve düzenlenmesi için mühendislik odaklı üst seviye hizmetler ve çözümler ürettiklerini aktaran Can Sobutay, dünyanın önde gelen teknoloji firmaları arasında yer almayı amaçladıklarının altını çizdi.

Sobutay, “Müşterilerimiz için yüksek kalitede, sürdürülebilir, güvenilir hizmetler ve doğru çözümler üreterek; onların beklentilerini en üst seviyede karşılamayı, insan kaynaklarına, etik ilkelere, ahlaki değerlere, sürekli gelişime verdiğimiz önemden yola çıkarak hayata geçirdiğimiz hizmetler ve mühendislik çözümlerimizle sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Programa; dijital ekosisteme katkı sağlayan şirketler katılabiliyor 

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’na katılmaya hak kazanmalarının kendileri için son derece önemli olduğunu söyleyen Sobutay, şu açıklamaları yaptı: 

“Amerika haricinde 18 ülkede ve Orta Avrupa’da uygulanan programa kabul edilen diğer kuruluşlarla birlikte ikinci kez  Deloitte’un Uluslararası Teknoloji Fast 500 programındayız. Bu programa; kendi teknolojisini üreten, problem çözmede ileri teknolojiyi kullanan, teknoloji noktasında ciddi Ar-Ge yatırımları yapan, Türkiye bazlı ve genel merkezi de Türkiye’de yer alan şirketler kabul ediliyor. Söz konusu çalışma ile Türkiye’nin dijital ekosisteminin gelişmesinde öncü rol üstlenen kurumlara Türkiye’yi yurt dışında da, başarıyla temsil etmeleri için destek sağlanıyor. Bu programa ikinci kez katılmaya hak kazanarak, Türkiye’nin dijital ekosisteminin gelişmesinde öncü rol üstlendiğimizi bir kez daha kanıtlamış olduk. Ülkemizin kendi alanında teknik sertifikasyon açısından en kuvvetli firması olarak yurtiçinde ve yurtdışında güvenilir bir danışman olmaya, Türk mühendisler olarak yurtdışında Türkiye’yi başarıyla temsil etmeye devam ediyoruz.

Ekip olarak ilk günden bu yana hayalini kurduğumuz; iyi yetişmiş, mutlu insan kaynakları, sektörel standartları zorlayan bilgi birikimi ve eşsiz saha tecrübesini bir araya getiren bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimize ulaşmak için çalıştığımız sekiz yılın ardından geldiğimiz nokta, bizi hem çok heyecanlandırıyor hem de gururlandırıyor.”

İnfrasis Siber Mühendislik Hakkında

Faaliyetlerine 2012 yılı başında başlayan İnfrasis Siber Mühendislik; ağ ve bilgi güvenliği, iş sürekliliği, sanallaştırma, ağ altyapısı ve bütünleşik veri sistemleri, felaket kurtarma merkezleri uygulamaları ve tasarımları alanlarında yüksek teknik yeterliliklere sahip kadroları ile hizmet veriyor. Bilgi kaynaklarının güvenliği, verimliliği, sürekliliği, etkin kullanımı, iyileştirilmesi ve düzenlenmesi için üst seviye hizmetler ve çözümler üreten bir mühendislik şirketi olan İnfrasis Siber Mühendislik, öncü çözüm ve yaklaşımları ile dünyanın önde gelen teknoloji firmaları arasında yer almayı hedefliyor.