Sitemizde size en iyi hizmeti sunabilmek için çerez kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Türkiye’nin İlk Siber Mühendislik Şirketi İnfrasis’ten Global Başarı!

Uygulama Dağıtımı ve Güvenliği Çözümlerinde Dünya Lideri Olan F5 Networks ile Örnek İşbirliğine İmza Attı!

Türkiye’nin ilk siber mühendislik şirketi İnfrasis Siber Mühendislik, bilgi kaynaklarının güvenliği, verimliliği, etkin kullanımı, iyileştirilmesi ve düzenlenmesi alanlarında yürüttüğü çalışmalar kapsamında global bir başarıya imza attı. Şirket, uygulama dağıtımı ve güvenliği çözümlerinde dünya lideri olan F5 Networks’ün, dünyada sadece 48 firmanın yer aldığı “Guardian Profesyonel Hizmet Programı”na katılan ilk Türk siber güvenlik şirketi oldu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İnfrasis Siber Mühendislik Genel Müdürü Can Sobutay, “Programına dahil olan ilk ve tek Türk firması olmaktan gurur duyuyoruz. Söz konusu işbirliği, F5 teknolojisinin sağladığı tüm imkanlardan müşterilerimizin daha etkin yararlanmasını sağlamak için ihtiyacımız olan gelişmiş eğitim ve en iyi içeriğe erişimimizi sağlıyor. Bu ayrıcalığımızla, ülkemizin kendi alanında teknik sertifikasyon açısından en kuvvetli firması olarak yurtiçinde ve yurtdışında güvenilir bir danışman olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bilgi kaynaklarının güvenliği, verimliliği, etkin kullanımı, iyileştirilmesi ve düzenlenmesi alanlarında çalışmalar yürüten Türkiye’nin ilk siber mühendislik şirketi İnfrasis Siber Mühendislik, sektörde elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Şirket, uygulama dağıtımı ve güvenliği çözümlerinde dünya lideri olan F5 Networks’ün yürüttüğü GUARDIAN® Profesyonel Hizmetler İş Ortağı Programı’na, “kurulum sağlayıcısı” olarak katıldı. İnfrasis Siber Mühendislik, söz konusu işbirliği ile F5 teknolojilerinin başarılı bir şekilde uygulanması için gerekliği uzmanlığa sahip olan firmaların yer aldığı programa katılan ilk ve tek Türk siber güvenlik şirketi oldu. Şirket, programa katılmaya hak kazanmasıyla, çeşitli F5 BIG- IP bileşenlerinin çözümlerini tasarlamak, uygulamak, sürdürmek ve optimize etmek için gerekli becerilere sahip olduğunu tekrar kanıtlamış oldu.

Yurtiçinde ve yurtdışında örnek projelere imza atıyor!